İlk sohbet başlığı

Herhangi bir kategoriye sığmayan her şey. Saf gürültü ve serbest akış.
Kullanıcı avatarı
magus_admin
Site Admin
Been thanked: 2 time
İletişim:

İlk sohbet başlığı

Mesaj gönderen magus_admin »

Deneme hoş geldiniz bunu okuyorsanız bi yorum bırakın lütfen
SİTEADMİNİ HOP
Kartalddd
Initiate
Has thanked: 1 time

Re: İlk sohbet başlığı

Mesaj gönderen Kartalddd »

Merhaba Magus. Sence Oyunların bir "peak" noktası olabilir mi? Demek isdedğim bir gün öyle teknolojiler gelicek ki oyun dünyası donanım açısından en üst noktaya gelicek ve artık gelişim diye bişe kalmıycak. Aslında bunu günümüzde bile hissedebiliyoruz, gelişme yavaşlıyor. Mesala 1990 ile 2000 arasındaki oyunlar arasında her açıdan dağlar varken bu 2016 ile 2026 o kadarda hissedilmiyor. Eskiden (2000ler) zamanı durmadan o zamanda çığır açan oyun teknolojileri çıksada günümüzde böyle şeyler ya çıkmıyor yada sahte. Sen ne düşünüyorsun?
Kullanıcı avatarı
magus_admin
Site Admin
Been thanked: 2 time
İletişim:

Re: İlk sohbet başlığı

Mesaj gönderen magus_admin »

Şu an yaşanan ram krizi gibi hem doğal kaynakların hem de teknoloji üreticilerinin daha kar bekledikleri sektörlere yönelmesi ile gelişme eğrisinin daha da yavaşlayacağını düşünüyorum. Biraz daha pozitif düşünmek istiyorum bu gidişatın oyun stüdyoları tarafından anlaşılıp oyunları farklı hissettirmek için ray tracing, path tracing vb. çok sistem yoran teknolojilerden daha çok oynanış olarak farklılık yaratmaya kafa yoracakları bir gelecek bekliyorum. :roll: :roll:
SİTEADMİNİ HOP
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir